Protein 80 PLUS je více, než 80% čtyřsložkový protein s nízkým obsahem tuku a cukru. Je sestaven ze čtyř druhů bílkovin: kasein, izolát mléčné bílkoviny, koncentrát syrovátkové bílkoviny a vaječný albumin.
Je sestaven ze 4 druhů bílkovin: kasein, mléčný izolát, syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Kasein je bílkovina, která umožňuje zásobení svalstva stavebními bloky po dobu až 7 hodin a vyznačuje se vysokým podílem aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA). Další složkou je mléčný izolát s obsahem více než 90 % bílkovin a jen velmi malým množstvím tuku a sacharidů. Syrovátkový koncentrát představuje rychlou a pohotovou bílkovinu, která dodává do svalové tkáně mimo jiné dostatek důležité aminokyseliny L-glutaminu. Poslední složkou je vaječný albumin. Obsahuje tzv. siřičité aminokyseliny, které zvyšují biologickou hodnotu proteinové směsi.
Společnosti Weider se podařilo díky použití této jedinečné kombinace jednotlivých typů bílkovin dosáhnout opravdu vysoké biologické hodnoty - 144. To je neuvěřitelné! PROTEIN 80 PLUS výrazně předčí veškeré požadavky na komplexní zastoupení jednotlivých aminokyselin a současně obsahuje minimum tuku a sacharidů. Díky schopnosti dlouhodobého postupného zásobování svalstva aminokyselinami je velmi vhodný jako poslední jídlo před spaním.
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.
Doporučené dávkování
- Rozmíchejte 2 polévkové lžíce (30 g) ve 200-300 ml vody nebo odtučněného mléka.
- Užívejte 1-3 dávky v průběhu dne, z toho 1 před spaním
Nutriční informace
energie | 111,6 kcal |
bílkoviny | 25,1 g |
sacharidy | 1,6 g |
tuky | 0,5 g |
vitamin B6 | 0,6 mg |
vápník | 390 mg |
Složení
- mléčná bílkovina, mléčný izolát, syrovátkový koncentrát, bílkovinami obohacená syrovátka, vaječný albumin, aroma, acesulfam-K, aspartam, guarová guma, kyselina askorbová, pyridoxin HCl.
Informace
- Alergeny jsou vyznačeny tučně
Výrobce: Weider Germany GmbH, Postfach 106 504, 20044 Hamburg, Germany