SLEVY z vašeho nákupu. Teď hned
Domů

CZ SK

+420 725 080 000 (Po-Pá, 8-16 h)

+420 725 080 000 (Po-Pá, 8-16 h)

Nakupte ještě za 1 500 ,
získáte dopravu ZDARMA.

0 ks

0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu
1 zákazník hodnotí tento produkt na 70%

Absolutní špička mezi proteiny - 100% čistý syrovátkový protein, upravený enzymatickou hydrolýzou k zajištění maximální vstřebatelnosti a efektivity.
999
- 28%- 280
719

Doprava ZDARMA Objednejte nad 1 500

Produkt je vyřazen z prodeje
Značka Prom-IN
Kód produktu: PRO016
Vyberte si jiný produkt z naší nabídky

Líbí se vám toto zboží? Řekněte o něm svým známým!

Sdílet: Share on Google+

Vyberte si GRAMÁŽ A PŘÍCHUŤ

Dostupnost
Cena za kg
Cena celkem
Další varianty tohoto produktu

Jak hodnotí produkt zákazníci?

70% zákazníků doporučuje
3.50 Hodnotilo 1 zákazníků
  • Popis produktu
  • Parametry
  • Hodnocení
  • Diskuze
  • Články

Popis

Prom-IN Essential Optimal Hydro 1000 g

Absolutní špička mezi proteiny - 100% čistý syrovátkový protein, upravený enzymatickou hydrolýzou k zajištění maximální vstřebatelnosti a efektivity. Nejkvalitnější suroviny a naše pokroková technologie výroby jsou hlavními znaky Optimal Hydro Whey.

Enzymatická hydrolýza je nejvyšší stupeň zpracování syrovátkového proteinu, při níž dochází k enzymatickému naštěpení (“předtrávení”) dlouhých řetězců syrovátkových proteinů na peptidy. Ty jsou pro lidský organismus lépe stravitelné. V Optimal Hydro Whey jsou peptidy rozloženy v optimálním molekulárním hmotnostním profilu od méně než 500 daltonů, až po více jak 10000 daltonů. Téměř polovina je tvořena peptidy s molekulární hmotností pod 5000 daltonů. Tento hmotnostní profil zajišťuje optimální uvolňování aminokyselin do krve.Prostřednictvím naší nové technologie vyrábíme produkt ve vynikajících příchutích, primárně vyvinutých pro dětskou výživu. Jako sladidlo je použit mimořádně kvalitní extrakt z rostliny stevia rebaudiana v kombinaci s malým množstvím sukralózy.

  • Enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein.
  • Zpracování mikrofiltrací přes speciální spirálové membrány.
  • Maximální bioaktivita produktu.
  • Extra-dávka přidaného volného glutaminu (2000 mg) v jedné odměrce.
  • Slazeno STÉVIÍ.

Doporučené dávkování

Základní dávka je 30 g (1 vrchovatá odměrka), ráno po probuzení a po tréninku. Úprava dávkování závisí na tělesné hmotnosti, typu sportovní aktivity a tréninkových cílech. Proto doporučujeme konzultaci s kvalifikovaným výživovým poradcem.

Nutriční informace: 100 g

bílkoviny (g) 79,1 g
sacharidy (g) 4,5 g
tuky (g) 7,3 g
Energetická hodnota 1690 kJ/397

Složení

Enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein, glutamin, extrakt stevia, sladidlo sukralóza; pro banánovou příchuť: aroma banánové, carthamus koncentrát;pro čokoládovou příchuť: kakaový prášek, aroma čokoládové.

Informace

  • potravina určená pro zvláštní výživu

Výrobce: Artifex Instant s.r.o., Plzeňská 529, 36401 Toužim

Hodnocení

Průměrné hodnocení produkut: 70 %
70 % 0 1 Hodnotil jeden zákazník. Níže zobrazuje pouze hodnocení s vyplněným textem.

Karel Hykl

29.01.2018

70%

Klady

Zápory

MĚL SEM VŠECHNY PŘÍCHUTĚ A VŠECHNY BYLY DOBRÉ

Diskuse

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.

Alternativní produktyVyberte si z alternativních produktů

Slevy a tipy e-mailem

Chcete být pravidelně informováni o akčních nabídkách, novinkách v e-shopu a ze světa sportu?

  • 4krát do měsíce
  • slevy a bonusy
  • rady, tipy, návody

Editace, odhlášení

Kontakty

+420 725 080 000(Po-Pá, 8-16 h)

+420 725 080 000(Po-Pá, 8-16 h)

FITNESS SHOP

Uherské Hradiště Mariánské náměstí 126
686 01 Uherské Hradiště

Otevírací doba Po-Pá: 9-18 h
So:       9-12 h

FITNESS SHOP

Zlín Vavrečkova 7074 (OD13)
760 01 Zlín

Otevírací doba Po-Pá: 9-18 h
So:       9-12 h

Platba

Hotově/Kartou na prodejněDobírkaBankovním převodemOnline platba kartou

Dopravci

Nejvýhodnější dopravaPPLČeská pošta - Balík Do rukyČeská pošta - Balík Na poštuČP - Balík Do balíkovnyGeisGLSFitness shop Hodonín

Všechna práva vyhrazena. © 2010 - 2019 FITPOWER s.r.o.        Informační povinnost k EET

Žádná část těchto stránek nesmí být publikována a šířena žádným způsobem bez výslovného svolení autora!