116 CZK

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

VLÁKNINA PRO DĚTI je výjimečnou směsí rozpustné a nerozpustné vlákniny, která v trávicím ústrojí vytváří velmi jemný gel. Tím napomáhá udržovat nestrávené zbytky potravy vlhké a má tedy "čistící" účinek.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: batch-reduced-193865

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Forma sypké
Hmotnost 100 g
Speciální požadavky bez laktózy, bez lepku

Popis

Rozpustná vláknina TOPNATUR je 100% rostlinný produkt, který obsahuje částečně tepelně hydrolyzovanou vlákninu z kukuřičného škrobu. Vláknina podporuje správné fungování zažívacího systému. Je naprosto neutrální chuti a zcela rozpustná ve vodě. Náš denní příjem vlákniny by měl být 25-35 gramů. Část vlákniny přijímáme ve stravě, ovšem jak průzkumy ukazují, jen nepatrné procento populace dosahuje této doporučované dávky. Rozpustná vláknina je čirá a bez příchuti. Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce 1 – 2 x denně (1 lžíce = cca 7 g), rozpustit ve vodě nebo jiné potravině. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 913 kJ / 224 kcal Tuky ≤ 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny ≤ 0,1 g Sacharidy 15 g - z toho cukry 0,4 g Vláknina 82 g Bílkoviny 0,1 g Sůl ≤ 0,01 g Složení Částečně hydrolyzovaná vláknina z kukuřičného škrobu. Informace Doplněk stravy. Skladujte na suchém a chladném místě.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz