167 CZK

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

Smíchali jsme prvotřídní kešu oříšky a jemný kokos s bio bílou čokoládou s kousky vanilky a láska je na světě! Máme takové tušení, že po téhle dobrotě se budeš olizovat až za ušima.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: batch-reduced-186925

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Forma potravina
Hmotnost 250 g

Popis

Smíchali jsme prvotřídní kešu oříšky a jemný kokos s bio bílou čokoládou s kousky vanilky a láska je na světě! Máme takové tušení, že po téhle dobrotě se budeš olizovat až za ušima. Použití Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Nutriční informace 100 g Energetická hodnota 2554 kJ / 610 kcal Tuky 48 g - z toho nasycené mastné kyseliny 25 g Sacharidy 30 g - z toho cukry 18 g Bílkoviny 12 g Vláknina 4,9 g Sůl 0,09 g Složení Jádra kešu ořechů 47 %, kokos jemný 26,5 %, bílá čokoláda BIO s kousky vanilky 25 % (bio třtinový cukr, bio kakaové máslo, bio mléko sušené, emulgátor: bio sojový lecitin, bio vanilkový extrakt, bio vanilka kousky), přírodní vanilkové aroma. Informace Potravina. Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců. Alergeny jsou ve složení zvýrazněny tučně.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz