Čokoláda stvořená pro jaro. Chuť divokého pomeranče a krása lučního kvítí. Pastva pro oči i chuťové buňky.
Vyrobit kvalitní čokoládu je alchymie. Nejdůležitější složkou jsou kakaové boby, které dávají čokoládě její chuť a aroma. Výsledná chuť čokolády se liší podle odrůdy bobů, lokality, roku sklizně a způsobu fermentace, pražení a mletí. NATU čokolády jsou vyrobeny z BIO kakaových bobů pocházejících z Dominikánské republiky a Nikaragui. Plantáže v těchto oblastech odjakživa sloužily k pěstování bobů a čokoládám propůjčují výtečnou chuť.
Tmavá čokoláda s pomerančem a květy je plná života. Na první kousnutí ucítíte sílu kakaových bobů a energii divokého pomeranče. Ty doplňuje vůně lučních květů, které ji zdobí.
Pravá čokoláda je superpotravina, která vám dodá energii a obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Poznej i ty její nezaměnitelnou chuť a potěš všechny svoje smysly.
Body výhod
- BIO kvalita
- Obsah kakaové sušiny 70%
- Bez laktózy a umělých sladidel
- Vhodná pro vegany
Věděli jste, že:
Československo za první republiky bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Jednou z prvních čokoládoven v našich krajinách byla firma Fr. Slabý "Luna". Založil ji v roce 1839 Jan František Černoch na Starém Městě Pražském v Kozí ulici.
Nutriční informace
| 100 g |
Energetická hodnota | 2470 kJ / 588 kcal |
Tuky | 41 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 25 g |
Sacharidy | 46 g |
- z toho cukry | 35,5 g |
Bílkoviny | 8,6 g |
Sůl | 0,08 g |
Složení
- BIO kakaové boby, BIO sušená třtinové šťáva, výtažek z divokého pomeranče, sušené květy.
- Obsah kakaové sušiny nejméně 70%.
Informace
- Potravina
- Může obsahovat stopy ořechů.
Výrobce: Natu s.r.o., Žatecká 41/4, 110 00 Praha 1, Česká republika