- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Až 19 g proteinů v každé porci.
- Vhodné pro bezlepkovou dietu.
- Obsahuje trávicí enzymy Opti-7-DIGEST.
- Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
- Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
Rychlý proteinový puding bezlepkový je hotová instatní směs pro výrobu pudingu s vysokým obsahem proteinu (až 57 %), připravovaného za studena. GreenFood Nutrition Proteinový puding bezlepkový se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobil našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné proteinové potravy s nízkým obsahem cukrů (LOW CARB). I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnoty. Živiny jsou zde v optimálním poměru, bez nežádoucích tuků a bez přidaných cukrů. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahuje prospěšnou vlákninu. Mléčný proteinový koncentrát Fonterra, který hlavní složkou GreenFood Nutrition proteinového pudingu, je vyroben z mléka, které pochází od krav, které se volně pasou na Novém Zélandu. Pro zahuštění pudingu je použit výhradně nativní (existující v přírodním, přirozeném, dalšími postupy neovlivněném stavu) kukuřičný škrob MERIGEL.
Každá porce obsahuje Opti-7-DIGEST = komplexní multi enzymatická směs 7 digestivních (trávicích) enzymů výhradně rostlinného původu, zaměřená na optimální a komplexní vstřebávání a využití bílkovin, tuků a sacharidů ze stravy. Obsahuje spektrum enzymů syntetizovaných z nepatogenních hub a rostlin, jsou 100% neživočišného původu a tím jsou více resistentní k žaludečním kyselinám a aktivně pracují v širším spektru pH 3,5-8,0 a teplotě 35-40 °C. Jsou vhodné i pro vegetariány.
Vzhledem k tomu, že je puding určený k přípravě za studena a je použit výhradně nativní škrob MERIGEL, je určen k okamžité spotřebě. Po delší době, kdy necháte hotový puding odstát, může dojít ke zřídnutí pudingu. Prioritou pro výrobu směsi pudingu pro nás byla chuť a kvalita výsledného produktu, bez použití umělých ztužovadel a ochucovadel.
Doporučené dávkování
- Návod na přípravu: rozmíchejte v misce metlou nebo protřepejte v šejkru dávku 33 g (cca jednu vrchovatou odměrku) ve 150-200 ml chladného mléka (v závislosti na požadované hustotě pudingu). Nechte chvilku odstát do zhoustnutí. Nevařte.
- Náš tip na přípravu, který nám nejvíce chutná: rozmíchejte v šejkru 1 dávku 33 g (cca jednu vrchovatou odměrku) ve 180 ml rýžového mléka. Nechte cca 1 minutu odstát do zhoustnutí. Následně ihned konzumujte.
Nutriční informace
Výživové údaje ve 100 g | Vanilka | Kakao | Kokos | Mango | Borůvka | Jablko se skořicí | Espresso |
Energetická hodnota (kJ) | 1502 | 1502 | 1507 | 1507 | 1507 | 1483 | 1491 |
Energetická hodnota (kcal) | 354 | 354 | 355 | 355 | 355 | 350 | 351 |
Tuky | 1,1 | 1,7 | 1,1 | 1,1 | 1,1 | 1 | 1,1 |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 | 1,1 | 0,8 | 0,8 | 0,8 | 0,7 | 0,8 |
Sacharidy | 27,4 | 27,9 | 27,4 | 27,4 | 27,4 | 27,3 | 27,3 |
- z toho cukry | 3,9 | 3,7 | 3,9 | 3,9 | 3,9 | 3,8 | 3,8 |
Vláknina | 2,6 | 4,6 | 2,6 | 2,6 | 2,6 | 2,6 | 2,6 |
Bílkoviny | 57,4 | 54,6 | 57,7 | 57,7 | 57,7 | 56,4 | 56,8 |
Sůl | 0,25 | 0,24 | 0,26 | 0,26 | 0,26 | 0,25 | 0,25 |
Ostatní údaje na dávku 33 g | | | | | | | |
Trávicí enzymy OPTI-7-DIGEST | 50 mg | 50 mg | 50 mg | 50 mg | 50 mg | 50 mg | 50 mg |
Enzymy obsažené v OPTI-7-DIGEST | Zdroj |
Amylase | Aspergillus oryzae |
Cellulase | Trichoderma longibrachiatum |
Lactase | Aspergillus oryzae |
Lipase | Rhizopus oryzae |
Protease | Aspergillus oryzae |
Papain | Enzym z papaia |
Bromelain | Enzym z ananasu |
Složení
- Vanilka: Mléčný proteinový koncentrát (70%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma vanilka a smetana, barvivo beta karoten, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
- Kakao: Mléčný proteinový koncentrát (65%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, kakaový prášek (6%), inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma čokoláda, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
- Kokos: Mléčný proteinový koncentrát (71%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma kokos a smetana, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
- Jablko se skořicí: Mléčný proteinový koncentrát (70%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma zelené jablko, skořice mletá (1%), barvivo chlorofyl, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
- Mango: Mléčný proteinový koncentrát (71%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma mango, barvivo beta karoten, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
- Espresso: Mléčný proteinový koncentrát (70%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, instatní káva (1,2%), barvivo karamel, sladidlo sukraloza, - trávicí enzymy OPTI- 7-DIGEST.
Informace
- Doplněk stravy
- Skladujte na suchém a chladném místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vyrobeno v zařízení zpracovávající mléko, sóju, vejce, korýše, ořechy, lepek a výrobky z nich.
Výrobce: GreenFood Nutrition s.r.o., Na Zahradách 2A, 69002 Břeclav