
Nejlepší zdravé tuky pro vaše tělo
Moštěk Paja
Výživový speciálBojíte se tuků? Pokud ano, nejste sami. Tuk v potravinách je v posledních desetiletích zneužíván, jelikož potraviny s nízkým obsahem tuku jsou normou posledních let, že n
VÍCE+420 725 080 000 (Po-Pá, 7-16 h)
+420 725 080 000 (Po-Pá, 7-16 h)
Nakupte ještě za 1 500 Kč,
získáte dopravu ZDARMA.
Michael Šustr Prodejna
+420 735 022 222 Expert na sportovní a zdravou výživu. Aktivní soutěžní kulturista.
Sdílet: | Sdílet | Tweet | Share on Google+ |
---|
GOOD Hemp Oil Original je britský, za studena lisovaný farmářský olej z konopných semínek, určený pro univerzální kulinářské využití. Producent a výrobce, rodinná společnost Braham & Murray, vlastnící farmu a výrobní zázemí v severním Devonu, bez nadsázky ví, odkud každé použité konopné semínko pro výrobu oleje pochází. Nic umělého, žádné bělení, chemie, herbicidy, nebo pesticidy, žádné přebalování. Pouze čistý & naturální olej s bezkonkurenční chutí, jasným původem a kvalitou od přímého výrobce.
GOOD Hemp Oil je bohatý na omega-3 nenasycené mastné kyseliny. Ve skutečnosti obsahuje GOOD Oil 25x více omega-3, než olivový olej, to znamená že v 1 litru GOOD Oil je stejné množství omega-3 jako v 25 litrech olivového oleje! GOOD Oil lze samozřejmě využívat při vaření absolutně stejně jako olivový olej.
100 ml | 10 ml | |
Energetická hodnota | 3700 kJ/900 kcal | 370 kJ/90 kcal |
Bílkoviny | 0,0 g | 0,0 g |
Sacharidy | 0,0 g | 0,0 g |
Cukry | 0,0 g | 0,0 g |
Tuky | 100,0 g | 10,0 g |
- nasycené tuky | 9,2 g | 0,9 g |
- mononenasycené tuky | 12,3 g | 1,2 g |
- Omega 9 | 12,3 g | 1,2 g |
- polynenasycené tuky | 78,0 g | 7,8 g |
- Omega 3 | 18,7 g | 1,9 g |
- Omega 6 | 56,6 g | 5,7 g |
- GLA | 3,3 g | 330 mg |
Cholesterol | 0,0 g | 0,0 g |
Vláknina | 0,0 g | 0,0 g |
Sodík | 0,0 g | 0,0 g |
Výrobce: Braham & Murray, Collabear Farm, EX31312 North Devon, United Kingdom
Moštěk Paja
Výživový speciálBojíte se tuků? Pokud ano, nejste sami. Tuk v potravinách je v posledních desetiletích zneužíván, jelikož potraviny s nízkým obsahem tuku jsou normou posledních let, že n
VÍCE