148 CZK

EXP Vitalvibe Čokoládový nápoj prášek BIO 250 g

Čokoládový nápoj prášek BIO je kakaový prášek, který tvoří základ čokoládového nápoje. Skrývá v sobě celou řadu minerálů a dalších prospěšných látek.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: batch-expired-94873

EXP Vitalvibe Čokoládový nápoj prášek BIO 250 g

EXP Vitalvibe Čokoládový nápoj prášek BIO 250 g

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Forma sypké
Hmotnost 250 g
Speciální požadavky BIO / Organic

Popis

Kakaový prášek, který tvoří základ čokoládového nápoje, je samotnou esencí kakaového bobu, skrývá v sobě celou řadu minerálů a dalších prospěšných látek, aniž by obsahoval vysoké procento tuku. Chuť nápoje dotváří přírodní kokosový cukr s nízkým glykemickým indexem a špetka čisté mořské soli.

Lahodná chuť díky spojení surovin v BIO kvalitě

Kakaové boby jsou plody kakaovníku (Theobroma cacao), který se botanicky řadí k ořechům, a chutnají jako nesladká hořká čokoláda. Představují výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl.

Kokosový palmový cukr je přírodní cukr získávaný z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii. Po sesbírání se uvaří, tím se vytvoří karamel, který se poté rozdrtí na jemný krystal. Je přírodním sladidlem, které si díky šetrnému zpracování zachovává obsah minerálních látek, a vyznačuje se nízkým glykemickým indexem.

Čokoládový nápoj je balzám pro tělo, duši i chuťové buňky
  • Antokyany jsou přirozená barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v borůvce nebo acai, kde se významně podílejí na příznivém účinku na lidský organizmus.
  • Specifickými látkami jsou purinové sloučeniny, především theobromin a v menší míře Kofein. Obě látky mají díky své příbuznosti dosti podobné účinky, účinek theobrominu je ale asi desetkrát slabší než účinek kofeinu. Proto se u čokolády ani u kakaa nemusíme obávat “přestimulování organizmu”, ani určité “návykovosti”, jako je tomu například u kávy.
  • Bioaktivní aminy prospívají harmonické funkci neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů v mozku), podílejí se na vytváření “pocitů blaha”.
  • Kokosový cukr má oproti běžnému cukru nízký glykemický index, proto v organizmu nezvedá po konzumaci prudce hladinu cukru v krvi, ale uvolňuje do těla energii pomalu. Je tak vhodný i pro všechny, kdo si množství jednoduchých cukrů ve stravě musí hlídat.

Kakaový prášek je právem známý jako mocný pomocník pro navození dobré nálady a příjemného stavu bdělosti. Kombinací s přírodním kokosovým cukrem vzniká jedinečná pochoutka, která mnohým připomíná dny dětství, kdy jsme si vychutnávali hrneček teplého kakaa s pocitem, že na světě je krásně.

Výhody pro vaše zdraví

  • nabitý minerály
  • 100% přírodní produkt
  • s přírodním kokosovým cukrem s nízkým glykemickým indexem
  • s nižším obsahem tuků než čokoláda nebo běžné kakao
  • bez aromat a bez konzervantů

Použití

  • lahodný kakaový nápoj se připravuje smícháním s rostlinným "mlékem", například z kešu ořechů
  • přidejte ho k přírodnímu proteinu a můžete si libovolně namíchat nápoj podle své nálady
  • nebo si připravte dezert podle vaší nálady - zabalte do něj sladké kuličky, přidejte do dortu nebo si vytvořte libovolný dezert

Nutriční informace


100 g
Energetická hodnota 1342 kJ/ 334 kcal
Tuky 8 g
- z toho nasycené 4 g
Sacharidy 52 g
- z toho cukry 42 g
Vláknina 18 g
Bílkoviny 16 g
Sůl 0,52 g
Draslík 928 mg (46 %)*
Fosfor 437 mg (62 %)*
Hořčík 300 mg (80 %)*
Mangan 2 mg (100 %)*
Měď 2 mg (200 %)*
Selen 9 mcg (16 %)*
Zinek 4 mg (40 %)*
Železo 8 mg (57 %)*
* Referenční hodnota příjmu

Složení

  • Kakaový prášek bio, kokosový cukr bio, mořská sůl.

Informace

  • Skladujte na chladném, temném a suchém místě.
  • Je vhodné zvýšené opatrnosti v těhotenství, při kojení, u dětí do 5 let a také je vhodná obezřetnost při kombinacích s některými léky a dalšími látkami (hlavně některá antidiabetika, lithium, theofylin, hormonální přípravky, čaj a káva s obsahem kofeinu).
  • Opatrně by s kakaovým práškem měli zacházet všichni s náchylností k migrénám nebo dně.

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz