Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Čekankový sirup Originál low carb obsahuje jen 5% Sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.
Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly.
Je vhodný také pro použití při redukční nízkoenergetickém stravování.
Dostatek rozpustné vlákniny pozitivně ovlivňuje pocit sytosti.
A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou.
Doporučené dávkování
- 10-20 g denně.
- Dávkování je při slazení stejné jako u medu.
- Při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1 g sirupu zhruba 4 g tuku.
- Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Nutriční informace
Složení
- Extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, Sukralóza (0,01%).
Informace
- Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy.
- Uchovávejte v temnu a chladu.
- Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Heinz Food a.s., Jerlochovice 120, CZ-742 45 Fulnek